Gennem skyerne

Efter de regnfyldte dage, triller vi videre i det fortsat meget kuperede terræn. Kursen er sat mod Cinque Terre, de fem byer/landområder, hvor planen er at vandre mellem byerne på klipperne langs kystlinjen.

 

Som en hund på jagt efter en bold af bacon

chasing bikersTerrænet er endnu mere kuperet end de første par dage langs kysten, men trafikken er heldigvis en anelse mindre tung end de forrige dage. Der er mange motionister udstyret med flotte racercykler og stramtsiddende cykeltøj, som var de proffer og jeg kan bare ikke dy mig i at følge med dem, når det går stejlt op. Det er selvfølgelig ikke de hurtigste ryttere jeg kan følge efter, med min cykel der vejer 50+ kilo, men det lykkedes mig da at hænge på de middelmådige ryttere som passere os. Måske jeg skulle se, om der er et cykelløb jeg kan deltage i, nu hvor grundformen har et ret højt bundniveau og benene er bum stærke :-)

Op i skyerne

fogDa vi kommer på den anden side af byen Sestri Levante, er der stort set ingen biltrafik på sp1, and we love it! Den tunge trafik er sandsynligvis på den mere direkte motorvej, som befinder sig lidt længere inde i landet. Det er lige pludselig meget mere behageligt at køre på vejen, bortset fra at vi ikke har vejret med os. Det regner, det blæser og det er meget tåget. Temperaturen er dog stadig ok, så enten må man cykle sig varm uden regntøj, eller tage regnjakke på og svede den igennem og blive lige så gennemblødt. På vej op, i ca. 300 moh forsvinder den ellers disede udsigt og vi kører nu i tætte skyer med en sigtbarhed kun på 20-30 meter. Der er ca. 40 km til en by ved navn Levanto, og der er kun snoede bjergveje tilbage, indtil vi kommer frem, skønt synes jeg :-) Spændende tur i skyerne, hvor vi skal være ekstra påpasselige for anden trafik og specielt på de mange nedkørsler, hvor farten hurtigt kommer over de 50 km/t. Vi holder tungen lige i munden og kommer sikkert frem.

Plan for de næste dage

Angående ophold i de kommende dage, har vi har forsøgt os med at skrive til nogle stykker på Couchsurfing, men hører intet fra dem… Forhåbningen er at få en base i én af byerne i Cinque Terre området, men opholdet er ikke på plads endnu. Så derfor beslutter vi os for at køre til Levanto, som er den nærmeste by, inden Cinque Terre, med en campingplads. Herfra vil vi undersøge om vi kan få opmagasineret cyklerne og derfra vandre langs kysten til Cinque Terre, måske tage en overnatning på B&B halvvejs, eller Couchsurfing, hvis det lykkedes at få hul igennem.

Et nyt eventyr venter :-)

IMGP6037